Scooter huren in Den Helder

Een elektrische scooter huren in Den Helder? Met dit super trendy vervoermiddel ontdek je de mooiste plekjes van Den Helder, Julianadorp of Anna Paulowna. Leuk voor een dagje uit maar ook praktisch om naar je werk of een andere bestemming te komen. Met zijn tweetjes of een groep: huur een scooter per dagdeel en beleef een onvergetelijke dag.

Snel reserveren

Veiligheid? Maak je daar niet druk om! De scooter is RDW gekeurd en voorzien van veiligheidstandaard, verlicht led display, spiegels, verlichting en alarm inclusief afstandsbediening. Dat laatste is vooral heel praktisch wanneer je even het winkelcentrum induikt of iets bezoekt. Zo staat de scooter veilig afgesloten te wachten op jouw terugkomst.

Scooter huren in Den Helder: de voorwaarden

Voor het huren van de elektrische scooter Den Helder ben je in het bezit van een geldig (bromfiets) rijbewijs of autorijbewijs. Dit dien je aan te kunnen tonen. We verhuren alleen aan personen vanaf 21 jaar en ouder. Vanwege administratieve en logistieke organisatie is de elektrische scooter vanaf minimaal 2 stuks te huur. De borg bedraagt €100 per elektrische scooter. Zonder schade krijg je dit bedrag volledig terug.

Huur de scooter per dagdeel. Een dagdeel ziet er als volgt uit:
• Ochtend: van 10 uur tot en met 13 uur
• Middag: van 13:30 uur tot en met 16:30 uur
• Dag: van 10 uur tot en met 16:30 uur

Bij het te laat terugbrengen van de elektrische scooter zijn we genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen.

Voor het huren van een scooter betaal je €25,00 voor een ochtend, €30,00 voor een middag en voor een dag €50,00. Een scooter huren voor langere tijd? Vanwege de populariteit omtrent onze elektrische scooters verhuren we deze alleen per dagdeel of dag. Heb je toch interesse om een scooter te huren voor langere tijd, neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Wist je dat je bij ons ook een e-fatbike kunt huren? Het stoere uiterlijk, stevig frame en dikke profielbanden valt bij iedereen in de smaak. Met trapondersteuning behaal je een snelheid tot 25 kilometer per uur.

Praktische zaken bij het huren van een scooter
Je huurt een elektrische scooter per dagdeel. Dit vervoermiddel heeft een maximum snelheid van 25 km per uur. De elektrische scooter valt hiermee onder de scooterwetgeving. Veiligheid staat altijd voorop. Verder maak je gebruik van de openbare weg/ het fietspad. Let hierbij goed op de verkeersregels en de aanwijzingen op verkeersborden. Wanneer jij je aan de regels houdt, kan het niet misgaan. Eventuele verkeersboetes zijn voor eigen rekening.

De krachtige motor kan moeiteloos hellingen aan. Handig, want de Nederlandse fietspaden zijn niet altijd zo plat als een dubbeltje. Vooral in de duinen kom je wel wat heuvels tegen. Het wegdek en het weertype beïnvloeden de actieradius van de accu. Gelukkig kom je met de elektrische scooter overal, zodat je onbezorgd kunt genieten.

Al onze elektrische scooters zijn WA verzekerd. Veroorzaakte schade aan de scooter is voor eigen rekening. Daarom ga je zuinig met de elektrische scooter om. Mocht je onderweg tegen een probleem aanlopen, schroom dan niet om ons te bellen.

Scooter huren in Den Helder

Avontuurlijk rijden met onze elektrische scooter

Elektrische scooters zijn de trend. Je ziet ze dan ook steeds meer in grote steden en landelijk gelegen dorpjes verschijnen. Goed voor het milieu en fluisterstil, een elektrische scooter huren in Den Helder biedt vele voordelen. De scooter is net even wat anders: een combinatie van elektrische scooter en step ineen. Het design valt dan ook direct op. De brede banden, het stevige frame en de lage instap maken onze elektrische  geschikt voor jong en oud. Eindelijk een design waarmee je gezien mag worden. Wist je dat dit model nog niet veel voorkomt in Nederland? Des te meer reden om een opvallende en avontuurlijke rit door Den Helder of omstreken te maken.

Natuurlijk is de scooter van alle gemakken en veiligheidsaspecten voorzien. Wat dacht je van een krachtige motor, hydraulische schijfremmen en een voorvork met hydraulische vering? Dit staat garant voor veilig en aangenaam rijden. Voeg hier nog opvallend brede banden en een betrouwbare accu aan toe, en jouw rit door Den Helder is compleet. Geen weertype of hobbel in de weg die jou tegenhoudt. De accu brengt je over een afstand van ruim 120 kilometer. Genoeg voor een retourtje Den Helder – Callantsoog: daarna breng je ook nog eens een bezoek aan het centrum van Den Helder.