Rent & Event Den Helder verhuurt elektrische voertuigen die je kunt reserveren op de website www.huureenscooter.com of bij ons in de winkel.

Wij stellen ons graag aan jullie voor! Wij zijn Patricia, Mike, Annemieke en Marcel. Samen zijn wij Rent & Event Den Helder. In 2020 zijn wij begonnen met de voorbereidingen om meer activiteiten in Den Helder te organiseren op het elektrische gebied.  Wij zijn dan ook blij met de opening van onze winkel bij Winkelcentrum De Schooten Plaza in de Schooten. Op deze manier hopen wij te kunnen bijdragen aan meerdere leuke activiteiten in het mooie Den Helder. Er worden op de website diverse arrangementen, in combinatie met de elektrische scooters, aangeboden om jou als bedrijf, vrienden/vriendinnen of familie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Naast het verhuren, verkopen wij ook scooters (uiteraard elektrisch), E-fatbikes en steppen voor volwassenen. Wij hebben ook speciale elektrische voertuigen voor kinderen in onze kidszone zoals: auto’s, scooters en kinderquads. Wij hopen jullie te kunnen verwelkomen in onze winkel en kom de vele modellen bewonderen.

Al onze elektrische scooters en E-fatbikes voor de verhuur zijn in perfecte staat en goed onderhouden, zodat iedereen veilig de weg op kan. Uiteraard zijn deze ook WA verzekerd.

 

Over ons