Picknick tour

Voordat je op pad gaat met de elektrische scooter krijg je eerst een uitgebreide uitleg over de scooter zodat je veilig de weg op kan. Na de uitleg is het zover en ga je op pad met onze scooter en de picknickmand. Een schitterende route laat jullie het mooie Helderse landschap zien. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor een tussenstop op bijvoorbeeld een van de vele terrassen. Maar om optimaal van het mooie Den Helder te genieten, gaan jullie picknicken op een van de mooie plekjes langs de route.

Route

Wij adviseren je om de kanoroute te nemen. Via die mooie route rij je door de duinen en het platteland van Den Helder. Op deze route heb je verschillende mooie plekjes in de duinen, weilanden of langs de waterkant en geniet van de heerlijke lekkernijen die in de luxe picknickmand achterop de scooter zitten. Beleef Den Helder op z’n mooist!  Geniet van de heerlijke belegde broodjes. Een perfect idee voor bijvoorbeeld een vrienden dag, vrijgezellenfeest of een leuk dagje met je partner. Heerlijk ontspannen en genieten van de mooie natuur en de lekkernijen uit de picknickmand.

Wanneer de picknick op is, wordt het tijd om de spullen weer in te pakken, afval deponeren in de bijgeleverde vuilniszak en de picknickmand weer achterop de scooter te zetten. Aansluitend ga je – met gevulde maag – weer op pad met de elektrische scooter. Lekker verder toeren om uiteindelijk weer te eindigen bij Rent & Event Den Helder.

Scooter arrangement in combinatie met een picknickmand

U rijdt met 2 personen op 2 elektrische scooters waarvan 1 de picknickmand achterop zit en die rijkelijk gevuld is voor 2 personen:

Wat krijgt je?

  • 2 elektrische scooters
  • Rijkelijk gevulde picknickmand voor 2 personen

Croissant met belegen kaas
Broodje gezond
Chocoladebroodje
Vers fruitsalade
Yoghurt
Muesli
Flesje ijsthee

  • Picknick kleed
  • Bestek
  • Plasticzak voor de afval

Prijs: € 89,00 voor 2 personen ( dagdeel 10:00 – 13:00)