Bedrijfsuitje Den Helder

Is de eer jou gegund om een leuk en origineel bedrijfsuitje in Den Helder te organiseren? Voor een leuk en origineel bedrijfsuitje bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een ochtend, middag of hele dagĀ  met verschillende activiteiten verzorgen. Uiteraard kunt u zelf aangeven of u iets actiefs wil doen of liever wil relaxen. Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijk bedrijfsuitje wordt in Den Helder.

Of jullie met een grote of een kleine groep komen als bedrijfsuitje, wij zorgen dat wij een super leuk programma voor jullie samenstellen. Het voordeel van het rijden met de elektrische scooters is niet alleen dat je groen rijdt, maar ook nog eens dat het geluidloos is. Doordat de elektrische scooters geen geluid maken, kunt u tijdens het rijden lekker bij kletsen.

Parkeren? Dit is geen probleem! Voor de deur kunnen jullie gratis parkeren. Ideaal om als bedrijfsuitje op locatie af te spreken en te verzamelen.

Uiteraard is een afsluiting met een hapje, drankje of een lekker diner een uitstekende optie! Wij helpen u graag bij een volledig arrangement om dit bedrijfsuitje in Den Helder onvergetelijk te maken.

Bedrijfsuitje Den Helder