Scooterverhuur Den Helder

Scooterverhuur Den Helder 2021

Rent & Event Den Helder maakt van een dagje uit iets bijzonders. De stoere elektrische scooters, met zijn brede banden en geruisloze motor, maakt toeren een ware beleving. De RDW goedgekeurde elektrische scooters rijden 25 KM/h zodat een helm niet nodig is. Maak mooie ritten langs de forten van Den Helder die allemaal gebouwd zijn tijdens de invloeden van Napoleon of liever een mooie rit langs de dijk en duinen? Geniet van de natuur, maar natuurlijk kun je zelf ook een route uitstippelen om meer van Den Helder en omgeving te zien en te ontdekken.

Direct reserveren

Naast de elektrische scooters verhuren wij ook stoere E-fatbike’s die ook 25 KM/h gaan, maar dan met trapondersteuning. Wil je als groep scooters huren, maar hebben 1 of meerde personen geen rijbewijs? Dan zijn de E-fatbike’s een mooi alternatief om toch als groep er met zijn allen op uit te gaan. Met zijn brede banden is het een ware monster onder de fietsen en krijg je veel aandacht onderweg.

Wil je onze elektrische voertuigen alleen of als groep huren dan is dat geen enkel probleem. Wij verhuren onze voertuigen zonder en met een arrangement, de keuze is aan jou.

Wil je als bedrijf, vrienden, vriendinnen of een familie feestje organiseren dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij verhuren complete arrangementen: bijvoorbeeld scooterverhuur met barbecue, escaperoom, klimmen hoog in de bomen of klootschieten. Wij verzorgen het complete dagje uit! Kijk bij arrangementen wat wij te bieden hebben en maak je dagje uit compleet.

Ook verkopen wij elektrische scooters vanuit onze winkel aan de baljuwstraat 17k in Den Helder of via onze webshop. Kom gerust eens langs en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden of via onze webshop.

Zoals je ziet hebben hebben wij vele mogelijkheden om je een onvergetelijke dag te bezorgen. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op en wij proberen met jullie mee te denken.

Scooterverhuur Den Helder 2021
Scooterverhuur Den Helder

Onze verhuurscooter

Brede banden

Extra brede banden voor een goeie wegligging

Accu

Dubbele accu voor een actieradius van 120 KM

uitneembare accu

Uitneembare accu die je op slot kunt zetten

Dubbele zitting

Tegen een meerprijs een medegebruiker achterop( t/m 18 jaar).

Display

Je snelheid en totale afstand aflezen

Verlichting

Achterlicht en remlicht