Scooter huren op Texel

Scooter huren voor op Texel

Een scooter huren voor op Texel: de ideale manier om het prachtige eiland te verkennen. Dankzij de snelle en fluisterstille scooter ervaar je het gevoel van vrijheid. Heerlijk om alleen, met z’n tweetjes of met een groep het hele eiland rond te toeren. Zonder hinderend lawaai of de stank van een benzinemotor: met elektrisch rijden respecteer je ook nog eens de Texelse natuur. De elektrische scooters haal je op onze locatie in Den Helder en na een duidelijke uitleg rij je naar de Texelse boot om daar de oversteek te maken naar het mooie eiland.

Direct boeken

Scooter huren bij Rent & Event Den Helder om naar Texel te gaan

Bij scooterverhuur Texel maak je kennis met onze elektrische scooter: de meest coole scooter. Met een bijzonder en opvallend design, krachtige motor en lage instap. Starten en wegrijden, met de wind door je haren. Je hebt de keuze uit de originele elektrische scooter (25 km/h) of de voor de E-Fatbike. Voor de E-Fatbike heb je geen scooter/autorijbewijs nodig terwijl ze dezelfde snelheid hebben als de scooter.

Scooter verhuur Texel

Texel met de e-scooter verkennen: tips

Een elektrische scooter huren is de meest perfecte manier om van A naar B te komen. Vanaf de Elektrische scooter mis je helemaal niets van de indrukwekkende omgeving. Absolute bezienswaardigheden op Texel zijn de vuurtoren, het Marine museum of Kaapskil Museum. Natuurliefhebbers moeten echt een bezoek brengen aan Ecomare: een combinatie van zeehonden- en vogelopvang met een zeeaquarium en natuurmuseum. Volgens toeristen is er voor de auto weinig parkeerplek, maar daar heb jij met je elektrische scooter geen last van. Alweer een reden om te kiezen voor een elektrische scooter Bij Rent & Event Den Helder

E-scooter prijzen

Een scooter huren bij ons is niet alleen heel erg leuk maar ook nog eens betaalbaar. Wij rekenen voor een hele dag € 50,00. Dit is inclusief volle accu (actieradius 120 km). We verhuren aan personen vanaf 18 jaar (bromfietsrijbewijs of autorijbewijs verplicht). Ontdek de vrijheid van elektrisch rijden en huur voordelig een elektrische scooter en ga Texel ontdekken.

Direct boeken