Bierbrouwerij tour

Stadsbrouwerij Helderse Jongens is een uniek uitje voor grote en kleine groepen.

Wil je een keer een rondleiding door een unieke stadsbrouwerij? Dan is dit uitje echt wat voor jou. Deze brouwerij is een schitterende locatie, een fort uit de Napoleontische tijd of te wel: Fort Westoever.

Stadsbrouwerij Helderse Jongens is een volwaardige brouwerij en een brouwcafé met zicht op het brouwproces. Verder is er een hectare land, waar onder andere eerlijke landbouw gepleegd wordt, met hopelijk in de toekomst kleinvee, die ze willen voeren met hun restproduct (bierbostel) van de brouwerij.

Tijdens de rondleiding van de bierbrouwerij mag je natuurlijk proeven van de enige echte Heldere jongen.

Wist je dat zij gemiddeld 1000 a 2000 liter per week brouwen? Dit doen zij voor zichzelf, maar ook voor anderen. Ondertussen hebben zij al meer dan 18 soorten die ze afvullen op fles of fust. Naast brouwen mogen zij ook distileren. Een heel proces, maar met nieuwe installaties en kennis maken ze enorme stappen.

Wil je deze ervaring zelf meemaken en met eigen ogen zien hoe zij dit doen? Boek dan snel een rondleiding bij ons en dan vertellen we je nog veel meer.

In het kort

Inclusief een scooter of E-fatbike
Vanaf 16 jaar met scooter of auto rijbewijs
Geschikt voor groepjes vanaf 4 personen
Duur ca. 3 uur

€ 37,50 P.P.

Direct boeken

Informatie

Je komt eerst bij ons in de winkel om je elektrische voertuig op te halen. Na het laten zien van je rijbewijs (auto, motor of brommer) teken je de huurvoorwaarden. Na onze uitleg over de elektrische scooter en/of de E-Fatbike krijg je van ons instructies over je geboekte uitje.

Direct deze Bierbrouwerij tour boeken?

€ 37,50 P.P.