Elektrische scooter huren?

Op zoek naar een goede en toffe elektrische scooter? Rent en Event Den Helder heeft moderne en opvallende elektrische scooters. RDW gekeurd en veilig de weg op, bij Rent en Event Den Helder ben je dan precies waar je zijn moet. Bekijk onze aanbiedingen, specificaties én boek vandaag nog jouw leuke uitje.

Onze e-scooter is een mix van scooter en step en brengt deze twee werelden samen. Met een uniek ontwerp, krachtige motor en veiligheidsaspecten verken je de wegen op een nieuwe manier. Elektrisch rijden was nog nooit zo leuk geweest. Nieuwsgierig? Lees snel verder en maak kennis met Rent en Event Den Helder.

Reserveren
Elektrische scooter huren?
Elektrische scooter huren?

Goedkope elektrische scooter voor iedereen

In steeds meer steden worden vervuilende viertakt bromfietsen geweerd. De elektrische scooter is stil, milieuvriendelijk en kostenbesparend. Een goedkope elektrische scooter voor iedereen en voor elk doel. Zowel voor zakelijk als particulier gebruik biedt Rent en Event Den Helder veel mogelijkheden. Ideaal voor woon-werkverkeer, uitstapjes, een rit door de natuur of als bezorgdienst. Onze goedkope elektrische scooter is niet alleen betaalbaar, ook aan veiligheid is gedacht.

We beginnen met de maximumsnelheid. De e-scooter wordt ook wel een elektrische snorscooter genoemd. De elektrische scooters van Rent en Event Den Helder neemt je met maximaal 25 km per uur mee. Hierdoor heb je geen helmplicht en kun je toch veilig toeren. Ook aan kinderen is gedacht; wij hebben namelijk zitjes voor achterop, waardoor je als familie lekker op stap kunt. Uiteraard zorgen wij dat alles klaar staat en gemonteerd is als u ervoor kiest om op één van onze scooters lekker door de duinen te crossen.

De actieradius van de elektrische scooter

De elektrische scooter actieradius is een belangrijk aandachtspunt. De actieradius is de afstand die de elektrische scooter kan afleggen, zonder dat hij tussentijds moet opladen. De elektrische scooter actieradius van Rent en Event Den Helder bedraagt 50 tot wel 60 kilometer. Dit is mede afhankelijk van het gewicht, de buitentemperatuur, het wegdek en eventuele hellingen.

De accu van onze elektrische scooter is onder alle omstandigheden betrouwbaar. De lithium-ion accu van 20Ah 60 volt is in ongeveer 6 uur volledig opgeladen. Maak je onderweg geen zorgen over de elektrische scooter actieradius. Het handige led display toont je altijd de batterijstatus en afgelegde afstand. Ook in het donker goed zicht: het led display is voorzien van verlichting. Wil je langer toeren? Uiteraard is dit geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je een hele dag op pad kunt, zonder je zorgen te maken. Wij kunnen namelijk ook dubbele accu’s plaatsen.

De krachtige brushless 1000 watt motor accelereert erg vlot. Hellingen van 20 graden worden moeiteloos genomen. Wil je dus de mooie duinen van Den Helder ontdekken? Dan is dit geen enkel probleem. Met de elektrische scooter kun je zo de dijk op rijden, zonder dat je bang hoeft te zijn of de motor dat wel trekt.

Gegarandeerd veilig elektrisch rijden

Veilig de weg op met de e-step/scooter. Onze elektrische scooters zijn voorzien van hydraulische schijfremmen. Dankzij deze remmen sta je direct stijl. Een noodstop maken? De elektrische scooter zorgt voor blokkade van de wielen, zodat je niet doorschuift. De brede banden houden goed contact met de weg. Dit betekent controle over je favoriete vervoersmiddel, onder welke weersomstandigheden dan ook.

Aangenaam rijden, dat zijn de opvallende elektrische scooters van Rent en Event Den Helder. Met een voorvork met hydraulische vering wordt elk hobbeltje in de weg opgevangen. Zo geniet je optimaal van je dagelijkse ritjes.

Zou je een elektrische scooter willen aanschaffen? De elektrische scooter van Rent en Event Den Helder is uitgerust met modern alarmsysteem. Met bijgeleverde afstandsbediening activeer je het alarm. We kunnen ons voorstellen dat anderen jaloers zijn op jou elektrische scooter. Maak je geen zorgen, bij een diefstalpoging gaat het alarm af en blokkeert het achterwiel. Niemand die er met jouw opvallende elektrische scooter vandoor gaat.

RDW goedgekeurde elektrische scooter

Veel e-steps of e-scooters mogen niet de openbare weg op. De elektrische scooter is net een beetje anders. Modern, stoer en betrouwbaar: daar wil je mee gezien worden. Daarom hebben we deze e-scooter RDW laten keuren. Eindelijk een e-scooter met blauw kenteken! Dit betekent dat je er altijd en overal mee de weg op mag. Hierbij volg je de richtlijnen voor elektrische snorscooters. Je rijdt verplicht op fietspaden die herkenbaar zijn aan het ronde blauwe verkeersbord met een fiets (en bromfiets) erop. Met een e-scooter mag je ook het fietspad op, herkenbaar aan het blauwe bord met het woord ‘fietspad’. In alle andere gevallen mag je gebruik maken van de openbare weg, voor zover dit met een e-scooter is toegestaan.

Elektrische scooter huren?

Benieuwd naar de elektrische scooter test en het rijdt? De verkoop van elektrische scooters groeit snel. Regelmatig worden deze elektrische scooters getest. ANWB heeft al in 2013 de elektrische scooter onder de loep genomen. Hieruit bleek dat het een groeiend product is, waarnaar steeds meer vraag is. Elektrisch rijden is namelijk de toekomst!

Toch liever gewoon een dagje op stap gaan? Of een middag toeren? Dat kan uiteraard ook allemaal bij Rent & Event Den Helder. De keuze is reuze. Zo kun je ervoor kiezen om een ochtend of middag door de mooie duinen van Den Helder te rijden, of ga je liever een hele dag naar Texel om het eiland te verkennen? Wij kunnen precies leveren wat nodig is hiervoor. Bekijk ook vooral onze arrangementen, want aan keuze zal het niet ontbreken. Wij hebben bijvoorbeeld arrangementen met picknick borrelbox erbij, wat een absolute aanrader is. Lekker buiten in de natuur even pauzeren onder het genot van een lekker hapje. Dit zorgt ervoor dat het je onderweg aan niks ontbreekt!

Of toch liever een hele dag uit zijn met allerlei verschillende activiteiten? Dit kan uiteraard ook. Ga lekker eerst toeren op de scooter, waarna je een leuke vervolgactiviteit kiest, waarna je afsluit met een heerlijke barbecue bij Fort Westoever. Zo zorg je ervoor dat jouw dagje weg een onvergetelijke ervaring wordt! Kijk voor meer informatie bij arrangementen en kijk wat mogelijk is of mail ons voor meer informatie.