Elektrische Scooter huren in Den Helder 2021

Elektrische Scooter huren in Den Helder

Wil jij een elektrische scooter huren in Den Helder voor een geweldige ontdekkingstocht in de omgeving? Een goed idee! Zodra je je elektrische scooter in Den Helder hebt opgehaald kun je direct starten met je rit. Onze scooters brengen je met een snelheid tot vijfentwintig kilometer per uur naar alle bezienswaardigheden in de buurt. Natuurlijk bepaal jij zelf waar je naartoe gaat. Rijd je van Den Helder naar Julianadorp? Of bezoek je liever Callantsoog en Anna Paulowna. Bij ons krijg je diverse tips voor leuke routes. Waar je ook voor kiest, met onze elektrische scooter wordt het altijd een fantastische dag!

Een elektrische scooter huren in Den Helder voor een tour van drie uur

Als je op je gemak met je gehuurde e-scooter wilt rond cruisen, neem dan ruim de tijd om de belangrijkste bezienswaardigheden te zien. De leukste plaatsen om te bezoeken zijn Julianadorp, Anna Paulowna, Callantsoog en uiteraard Texel. Met de accu’s op onze scooters kun je ongeveer eenhonderd twintig kilometer rijden. In drie uur tijd kun je de beste hotspots in de omgeving zien en zelfs heerlijk genieten van een lunch onderweg. Wil je meer zien of langer de tijd krijgen om alles te bekijken, huur onze elektrische scooter dan wat langer.

Waar kun je naartoe met je gehuurde e-scooter?

Wil je de belangrijkste bezienswaardigheden zien tijdens je scooter tour rond Den Helder? Rijd dan vanuit De Schooten richting de duinen, door de Grafelijkheidsduinen, richting Julianadorp. Onderweg kun je een bezoek brengen aan ijssalon De Schepper of  relaxen en picknicken in het mooie duingebied. Heb je een bezoek gebracht aan Julianadorp? Vervolg je tocht dan verder naar Callantsoog en breng daar een bezoek aan het Juttersmuseum. Geniet daarna van een heerlijke lunch op het strand van Callantsoog en rijd via de Kanoroute weer terug naar Den Helder.

Let op: reserveer op tijd

Reserveer je e-scooter ruim op tijd om teleurstelling te voorkomen. Vaak gaan er groepjes mensen op pad met onze scooters, ook op minder mooie dagen. Hoewel we over meer dan vijfentwintig scooters beschikken, kan het dan toch gebeuren dat al onze scooters zijn verhuurd.

Prijzen voor het huren van een scooter

Wij hanteren de volgende prijzen voor het huren van een elektrische scooter vanuit Den Helder:

2 uur scooter huur voor een dagdeel van 2 uur € 20,-
3 uur scooter huur voor in de ochtend € 25,-
3 uur scooter huur voor in de middag € 30,-
6,5 uur scooter huur € 50,-

Wij hanteren gereduceerde prijzen voor groepen van meer dan 25 personen, of wanneer je de scooter voor meerdere dagen wenst te huren. Voor meer info kun je ons mailen via info@huureenscooter.com.

Belangrijke informatie

 • Voor het besturen van de scooters dien je in het bezit te zijn van een geldige scooter, auto- of motorrijbewijs. Indien je hier niet over beschikt dan hebben wij als alternatief onze stoere gaven elektrische fatbikes. Deze elektrische fietsen hebben dezelfde snelheid als de elektrische scooters alleen heb je hiervoor geen rijbewijs nodig. Minimale lengte voor de e-fatbikes is 1,55 meter. Er is geen minimale leeftijd aan verbonden.
 • De scooters zijn maar goedgekeurd voor 2 personen. Tegen een meerprijs van € 10,- tot en met 16 jaar kun je gebruiken maken van de scooter met 2 personen.

Eigen risico verzekering bij schade

Al onze voertuigen zijn WA verzekerd. In geval van schade brengen wij een maximale eigen risico in rekening van € 1000.- per schade geval. Het is mogelijk om je eigen risico te verlagen. Kosten hiervoor zijn € 5.- per voertuig per verhuurbeurt. Hiermee zal het eigen risicobedrag verlaagd worden van € 1000.- naar € 350.-.

Nog meer leuke uitjes ervaren in Den Helder?

Om het optimale uit je scooter huur te halen adviseren wij om één van onze arrangementen erbij te boeken. Neem bijvoorbeeld de picknickmand? Dit zorgt ervoor dat je onderweg lekker kunt genieten. Of kies je liever voor een rondleiding in een bierbrouwerij? De Helderse Jongens zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt. Deze uitjes zijn prima te combineren om de historie en gezelligheid samen te laten komen. Bekijk ook eens onze uitjes op de pagina over andere leuke uitjes die wij aanbieden.

Parkeerinformatie

Mocht je met de auto naar Den Helder komen dan kun je bij ons voor de deur gratis parkeren.

Blijf op de hoogte!

Volg ons op Facebook of Instagram voor leuke aanbiedingen, nieuwtjes en de leukste winacties!

Inclusief:
 •  Accu waarmee je 120 kilometer kunt rijden
 •  Plattegrond met leuke routes van de omgeving
 •  Leuke tips voor mooie stops en lekkere restaurants.

Dagje Den Helder ontdekken met onze elektrische scooters

Dagje Den Helder beleven? De bekende stad heeft ontzettend veel te bieden. Wat kun je er doen met vrienden, kinderen of als je opzoek bent naar een leuk bedrijfsuitje? Wij helpen je graag om inspiratie op te doen met de leuke uitjes in Den Helder en omstreken. Bezoek bijvoorbeeld het Marinemuseum, Reddingsmuseum, Fort Kijkduin, De Helderse Vallei of Stadsbrouwerij de Helderse Jongens. En ontspan je daarna met een hapje en een drankje op één van onze mooie terrassen. Een dagje Den Helder is een geweldige ervaring, omdat er van alles te ontdekken valt.

Dagje Den Helder: maandag tot en met zondag

Een dagje uit naar Den Helder en benieuwd wat daar allemaal te doen is? Van maandag tot en met zondag valt er van alles te beleven, zowel actief als wanneer je het lekker rustig aan wilt doen. Dus wil je graag een museum bezoeken en weten hoe de cultuur in Den Helder terug te zien is? Of zoek je naar een manier om je letterlijk onder te dompelen tijdens een workshop? Maak het actief, doe het lekker rustig aan of combineer meerdere activiteiten om er een geweldige dag te beleven.

We zetten een aantal van de leuke dag uitjes voor je op een rij:

 1. Scooter huren in Den Helder
 2. Stadsbrouwerij de Helderse Jongens
 3. Marinemuseum
 4. Reddingsmuseum
 5. Fort Kijkduin
 6. De Helderse Vallei
Direct boeken