E-scooter in Noord-Holland huren of kopen

E-scooter Noord-Holland huren of kopen

Ga de vrijheid tegemoet, een e-scooter in Noord-Holland huren (of kopen) is helemaal de trend. De elektrische scooter is verkrijgbaar in een 25 km/h en 45 km/h uitvoering. Spotgoedkoop rijden want deze moderne scooter doet alles op elektriciteit. Weg met milieuvervuilende uitlaatgassen, je rijdt fluisterstil én je bent in alle milieu zones welkom.

Rijden op een elektrische scooter

Met de e-scooter door Noord-Holland: de accu heeft een actieradius tussen de 60 en 120 km.(ligt aan de accu configuratie) De oplaadtijd bedraagt slechts 5 uur. Terwijl jij op het werk bent, winkelt of op een terrasje zit laad je de accu weer volledig of gedeeltelijk op. De accu is uitneembaar en hierdoor overal op te laden.
Wind mee of wind tegen, de e-scooter brengt je door heel Noord-Holland. Of elders in Nederland of het buitenland, wat jij wil. We bieden namelijk twee mogelijkheden: een elektrische scooter in Noord-Holland huren of een elektrische scooter kopen. Met kopen ben je direct eigenaar en profiteer je elke dag van de voordelen van onze scooter.

E-scooter in Noord-Holland in verschillende uitvoeringen

Met zoveel mensen zijn er ook veel verschillende wensen. Geen smaak is hetzelfde, daarom leveren we de e-scooters in Noord-Holland in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld de dubbel-zits  met uitneembare accu, ons allereerste model dat nog steeds goed verkoopt.
De elektrische chopper is ook een populair model. Helemaal met het design van een chopper maar dan 100% elektrisch. Of de kinderscooter Vespa? Een e-scooter in Noord-Holland kopen of huren was nog nooit zo veelzijdig geweest. Ga maar eens een keuze maken! We helpen je hier graag bij.

Elektrische scooterspecialist in Noord-Holland

In Noord-Holland zijn we specialist op het gebied van elektrische scooters. Maar niet zomaar de eerste de beste e-scooter: we verkopen alleen modellen van de beste kwaliteit. Met een naadloos gelast frame, een veilig en betrouwbaar remsysteem, brede banden voor een stabiele wegligging en natuurlijk voor- achter verlichting. Op het display is alles afleesbaar, van snelheid tot accustatus en afgelegde afstand.
Alle accu’s hebben een goede actieradius en een krachtige motor. Dit betekent dat de e-scooter moeiteloos hellingen neemt en de accu lang genoeg meegaat. Doordat de accu verwisselbaar is zet je er in een handomdraai een andere volle accu in. Praktisch wanneer je niet wilt wachten totdat de eerste is opgeladen.

De e-scooters zijn RDW gekeurd. Dit betekent dat je hier de openbare weg mee op mag. Bij aankoop ontvang je dan ook direct een kenteken. Zorg zelf nog even voor een verzekering. Een elektrische scooter in Noord-Holland huren? Dan nemen wij alles voor onze rekening: jij hoeft alleen maar te genieten.
Op pad met de e-scooter in Noord-Holland.
Zodra je op de e-scooter zit merk je het al: wat is hij comfortabel! Logisch, we gaan alleen voor goedzittende elektrische scooters. Je moet er namelijk lange ritten mee kunnen maken, onder verschillende weersomstandigheden en over verschillende ondergronden.

We vinden de zitting, vering, het remsysteem maar ook de verlichting dan ook ontzettend belangrijk. En natuurlijk het design, want je wil met je e-scooter wel gezien worden.

E-scooter in Noord-Holland is er ook voor jou

Overtuigd van de voordelen van een elektrische scooter of wil je het een keer uitproberen? Liever een e-scooter Noord-Holland huren? We staan graag voor je klaar. Vraag een proefrit aan, informeer naar de mogelijkheden met betrekking tot huren of neem om een andere reden contact op.

E-scooter in Noord-Holland huren of kopen